ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ

Το Ι.ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ ιδρύθηκε το 2007στην πόλη της Βέροιας. Αρχικά, με βάση την κείμενη νομοθεσία, το Ι.ΚΤΕΟ λειτούργησε με 2 γραμμές ελέγχου για επιβατικά και φορτηγά οχήματα με Μ.Β. ≤3.5 τόνους. Έκτοτε προστέθηκαν και η γραμμή για δίκυκλα αλλά και η γραμμή για βαρέα οχήματα. Έτσι το Ι.ΚΤΕΟ στην Βέροια σήμερα καλύπτει τις ανάγκες για τεχνικό έλεγχο κάθε είδους οχήματος.
Το 2014 ολοκληρώθηκε η επέκταση του Ι.ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ με τη δημιουργία ενός ακόμη υπερσύγχρονου Ι.ΚΤΕΟ στην περιοχή της Αλεξάνδρειας με μία γραμμή τεχνικού ελέγχου επιβατικών και φορτηγών οχημάτωνμε Μ.Β. ≤3.5 τόνους.
Με περισσότερα από 16 χρόνια λειτουργίας μέσα από τους ολοκληρωμένους τεχνικούς ελέγχους που διενεργούμε καθημερινά,συμμετέχουμε ενεργά στην ανθρώπινη και οδική ασφάλεια. Αναγνωρίζουμε την ευθύνη των υπηρεσιών μας και μέλημά μας είναι η διαρκής εξέλιξη και αναβάθμιση των παροχών μας. Οι πελάτες που μας τιμούν καθημερινά στα Ι.ΚΤΕΟ μας, μας βοηθούν να συνεχίσουμε να φιλοδοξούμε ώστε να μετατρέψουμε τον “υποχρεωτικό” τεχνικό έλεγχο σε μία ευχάριστη εμπειρία ενημέρωσης της τεχνικής κατάστασης των οχημάτων.

Ότι χρειάζεστε για τον τεχνικό έλεγχο

Μπορείτε να βρείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα παράβολα εκπρόθεσμου ελέγχου.

icon carΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΔΙΚΥΚΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

icon truckΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ