Επιβατικό

Ο τεχνικός έλεγχος για τα επιβατικά οχήματα και για τα φορτηγά με μεικτό βάρος έως 3.5 τόνους, εξαρτάται από την κατηγορία του οχήματος:

Επιβατικά οχήματα και φορτηγά με μεικτό βάρος έως και 3.5 τόνους: ο αρχικός έλεγχος διενεργείται 4 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης πρώτης κυκλοφορίας όπως αυτή αναγράφεται στο έντυπο της άδειας κυκλοφορίας. Έκτοτε ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος των οχημάτων διενεργείται κάθε 2 χρόνια από την ημερομηνία διενέργειας του προηγούμενου τεχνικού ελέγχου.

Επιβατικά Δ.Χ. (Ταξί): Ο αρχικός τεχνικός έλεγχος για ταξί πραγματοποιείται 1 χρόνο μετά την ημερομηνία 1ης αδείας κυκλοφορίας. Έπειτα ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος πραγματοποιείται 1 χρόνο μετά από την ημερομηνία διενέργειας του προηγούμενου ελέγχου.

Εκπαιδευτικά οχήματα: Ο αρχικός τεχνικός έλεγχος για εκπαιδευτικά οχήματα πραγματοποιείται κατά την ταξινόμηση τους μετά την έκδοση άδειας κυκλοφορίας και την εγκατάσταση των πεντάλ προκειμένου να πιστοποιηθεί η καταλληλότητα τους ως εκπαιδευτικά. Έκτοτε ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος πραγματοποιείται 1 χρόνο μετά από την ημερομηνία διενέργειας του προηγούμενου ελέγχου.

Ασθενοφόρα: Ο αρχικός τεχνικός έλεγχος για εκπαιδευτικά οχήματα πραγματοποιείται 1 χρόνο μετά την ημερομηνία 1ης αδείας κυκλοφορίας και έκτοτε ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος πραγματοποιείται 1 χρόνο μετά από την ημερομηνία διενέργειας του προηγούμενου ελέγχου.

Πέρασε ΚΤΕΟ και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Πραγματοποιώντας τον τεχνικό έλεγχο του οχηματός σου στα ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για την Δωροεπιταγή αξίας 50€ για καύσιμο κίνησης.
Συμπληρώστε τα πεδία στην παρακάτω φόρμα και θα σας ενημερώσουμε για τον επόμενο τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας.
* Εάν στο όχημά σας υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα υγραεριοκίνησης (LPG) η ημερομηνία του επόμενου τεχνικού ελέγχου ενδέχεται να έχει περιορισμένη ισχύ ανάλογα με την ημερομηνία λήξης της δεξαμενής. Παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ημερομηνία λήξης της δεξαμενής.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων μπορείτε να βρείτε παρακάτω.