Επιθυμώντας να ανταποδώσουμε την προτίμηση και την στήριξη των πελατών μας, πραγματοποιούμε κάθε μήνα διαγωνισμό με δώρο καύσιμο κίνησης αξίας 50€.
Στην κλήρωση του μήνα συμμετέχουν αυτόματα οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που πραγματοποίησαν το ΚΤΕΟ τους στο ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ στη Βέροια ή στην Αλεξάνδρεια τον μήνα που αφορά την κλήρωση. Για παράδειγμα εάν πραγματοποιήσετε το ΚΤΕΟ του οχήματός σας τον Απρίλιο τότε αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση του μήνα Απριλίου.
Κάθε μήνα θα πραγματοποιούνται 2 κληρώσεις απ΄όπου θα προκύπτουν 2 αριθμοί Δελτίων ΚΤΕΟ. Η πρώτη κλήρωση αφορά τους ελέγχους ΚΤΕΟ που πραγματοποιήθηκαν στο ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ στη Βέροια και η δεύτερη κλήρωση τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο ΚΤΕΟ Ζερβός στην Αλεξάνδρεια.
*Εάν τον ίδιο μήνα πραγματοποιήσετε έλεγχο ΚΤΕΟ σε περισσότερα από ένα όχημα, οι συμμετοχές σας ισούνται με τον αριθμό των ελέγχων.

Ότι χρειάζεστε για τον τεχνικό έλεγχο

Μπορείτε να βρείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα παράβολα εκπρόθεσμου ελέγχου.

icon carΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΔΙΚΥΚΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

icon truckΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ